Montage

Voor het indraaien van de schroeffundamenten zijn er speciale indraaimachines en gereedschappen ontwikkeld om de fundamenten snel, eenvoudig , exact maar ook veilig in te kunnen draaien. Van gemakkelijk bewerkbaar grasland tot zware en verdichte bodem structuur zoals klei.

Flevoschroeffundatie maakt gebruik van een indraaimachine welke zeer compact is en daardoor uitermate geschikt voor de particuliere klant. Deze machine veroorzaakt geen overlast voor buren door trillingen of geluid, geen vergunningsplicht en een schone manier van funderen.

Onze indraaimachine is geschikt voor vrijwel alle particuliere toepassingen op het gebied van recreatie en vrije tijd. En door zijn compacte omvang zeer geschikt voor moeilijk bereikbare locaties zoals achtertuinen.

Zelf monteren ?

Fundamenten tot 1.00 meter lengte kunnen desgewenst met een indraai sleutel door u zelf worden ingedraaid. Flevoschroeffundatie stelt u bij aankoop van kleine fundamenten met een lengte van 80 cm en 1.00m een indraai sleutel 24 uur GRATIS ter beschikking. Voor fundamenten langer dan 1m is het niet mogelijk in te draaien met de sleutel en kunt u alleen gebruik maken van ons montage team.